diumenge, 22 de juny del 2008

FESTA + SOPAR AMB ORIOL PUJOL

En commemoració del primer any de la refundació del col·lectiu de la JNC VILAFRANCA, varem organitzar un sopar amb la posterior festa amb la companyia de militants, simpatitzants i amics a més de comptar amb la presència del diputat i portaveu de CiU al Parlament de Catalunya Oriol Pujol.


Abans del sopar es va projectar una presentació per evidenciar el que estat el primer any de vida de la JNC Vilafranca després de la seva refundació. També es va afegir la campanya SOM la Joventut Nacionalista de Catalunya per donar una visió més amplia del que fem, qui som i a on volem anar.

Seguidament vam passar als parlaments els quals ens van dirigir unes paraules en Raimon Gusi, president comarcal de CDC i fundador de la JNC, que ens va explicar la necessitat de sumar joves al projecte de CDC i amb bona mesura aquest grup de joves és la JNC ja que és una escola de patriotes. Per altra banda Joan Raventós diputat al Parlament de Catalunya i President de la Federació Catalunya Central ens va plantejar una proposta per treballar conjuntament i per tant fer-nos partíceps de la vida parlamentària i treballar de valent pel nostre municipi i comarca. I finalment l'Oriol Pujol ens va donar una visió àmplia de la situació actual del país i de que l'única solució al desgavell generalitzat pel tripartit és Convergència i per extensió Convergència i Unió.



Tots tres van felicitar la gran tasca del col·lectiu i encoratjen a seguir amb la feina i amb més força si cal per tal de créixer en nombre de militants i aconseguir tots els objectius que ja hem definit pels propers anys.

Per acabar ho vam celebrar amb un sopar de germanor i la festa va continuar tot i esperant que d'aquí a un any ho poguem tornar a organitzar amb tots els objectius complerts.