dilluns, 9 de juny del 2008

1ª MARATÓ DE LA NIT SOLIDÀRIA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Més de 20.000 euros es van aconseguir en la 1a Marató Solidària.

Hi van passar polítics, metges, músics, artistes, esportistes, escolars... Un bon grapat de persones, en resum, que es van sumar a la 1a Marató Solidària del Rotary Club Vilafranca i Ràdio Televisió Vilafranca per a la Fundació l’Espiga.

Tots van emplaçar als espectadors i els oients a fer els seus donatius. Els diferents telèfons habilitats a la sala Pau Boada de l’Ajuntament van sonar en un moment o altre al llarg de la jornada. Van ser molts els que van agafar-lo. Al final, aquesta foto de família rubricava la tasca duta a terme en favor de l’Espiga. Des del Club Rotary Vilafranca es valorava a la part final La Marató de manera positiva. El seu president es fonia en elogis i agraïments pels donatius, per les col·laboracions altruistes que l’havien fet possible i perquè al capdavall la col·laboració mútua de la ràdio i la tele amb el Club Rotary havien donat els seus fruits, i convenia recalcar-ho.

La Marató Penedès és una activitat vinculada a la 4a Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca, a benefici del centre per discapacitats de la Fundació l’Espiga, que tindrà aquest divendres vinent, al Casal.